Vi hjælper dig til at bygge bedre

Hos HauCon arbejder vi hver dag for at være din foretrukne samarbejdspartner inden for rådgivning omkring tekniske løsninger samt levering af specialprodukter til entreprenørbranchen og elementfabrikker.

Kort om HauCon

En rockstjerne er intet uden sine fans, og på samme måde er HauCon intet uden sine kunder. Derfor går vi hver eneste dag ydmygt til opgaven i forhold til at hjælpe dig med de bedst mulige løsninger, så du når i mål med dine byggeprojekter.

HauCon A/S er en af Nordens førende distributører af specialprodukter og tekniske løsninger til entreprenørbranchen og elementfabrikker.

HauCon A/S er ejet 100% af familien Haugaard, som også grundlagde virksomheden tilbage i 1988. I dag er det Jan Haugaard som sidder ved roret i HauCon.

HauCon har afdelinger i 4 nordiske lande: Danmark, Norge, Sverige og Finland. På nordisk plan er vi over 96 ansatte. I Danmark er vi 24 ultimo 2017.

I HauCon bestræber vi os på at være den foretrukne partner indenfor entreprenørbranchen og elementfabrikker. Det gør vi blandt andet ved at levere innovative løsninger, generel teknisk rådgivning og service inden for store som små betonkonstruktioner. Vi arbejder proaktivt frem mod at være den første på markedet med de nyeste produkter og løsninger, og dermed beholde vores gode position på markedet.