Persondatapolitik

Introduktion

For at kunne levere vores service og produkter indsamler og opbevarer vi personoplysninger.

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvordan vi beskytter dem, og hvad vi anvender dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, at du vil tage dig tid til at læse dem.

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til vores persondataansvarlige:

Kontaktoplysninger på persondataansvarlig

Peter Møller Skjødt

Mail: dpo@haucon.dk
Telefon: +4586229393

Dataansvarlig:
HauCon A/S, Lægårdsvej 30, 8520 Lystrup (CVR-nummer 12376545)

Hvornår indsamler vi dine data

Vi behandler typisk personoplysninger, som du/I har udleveret til os i forbindelse med vores samarbejde. Det er f.eks. når du afgiver en bestilling, kontakter vores kundeservice eller tilmelder dig vores nyhedsbreve.

Hvilke data indsamles

Typisk drejer det sig om disse personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefon, e-mail
  • Kunde- og sagsnummer, reference nr.
  • Ordrehistorik
  • Betalingsinformationer
  • IP-adresse

Ud over ovennævnte oplysninger, anvender HauCon cookies. Du kan læse mere om vores Cookiepolitik på www.haucon.dk/cookiepolitik

Sletning/opbevaring

Vi stræber efter at spærre/slette personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer vi dem altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven. Ofte opbevarer vi personoplysninger længere af hensyn til f.eks. statistiske formål.

Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du/I adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige eller på  info@haucon.dk

Videregivelse af persondata

Vi videregiver normaltvis ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for HauCon. Undtagelsen er i disse tilfælde:

  • Til ekstern databehandling. Vi videregiver personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem for os. Deres behandling er baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med persondataforordningen og vores databehandleraftaler
  • HauCon anvender Google Analytics hvem til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Disse informationerne kan videregives til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem
  • Af juridiske årsager. Vi videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for HauCon, hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at: Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller anmodninger fra offentlige myndigheder

Overførsel af persondata uden for EU

HauCon A/S anvender visse databehandlere, som er placeret uden for EU. Neden for er angivet hvilke databehandlere og hvilke overførselsgrundlag.

  • MailChimp – USA – Privacy Shield
  • Google Analytics (Google LLC) – USA – Privacy Shield

Datasikkerhed

Vi arbejder hårdt på, at sikre HauCon, vores kunder og samarbejdspartnere mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.

Vi har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger generelt i HauCon:

  • Antivirus på alle it-systemer, der behandler personoplysninger
  • Backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger
  • Interne sikkerhedsrutiner og politikker
  • Adgangsbegrænsning til personoplysninger, så der kun gives adgang, hvor det er nødvendigt
  • Databehandleraftaler med leverandører, der behandler personoplysninger på HauCons vegne

HauCon opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret. Alle persondata er dog beskyttet bag firewall.

Links

Vores hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra HauCons.

Nyhedsbreve

Du har til hver en tid mulighed for, at meddele os, at du ikke ønsker at modtage yderligere markedsføringsmateriale fra HauCon ved at sende en e-mail til info@haucon.dk eller kontakte HauCon på telefon: 86229393.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

Vi gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik. Vi følger løbende dokumenteret opsyn med datasikkerheden og databehandleraftaler i HauCon. Hvis vi modtager en klage, vil vi kontakte afsenderen for at følge op på klagen. I tilfælde af uoverensstemmelse vil vi samarbejde med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse eventuelle klager, som vi ikke kan løse direkte med vores kunder og samarbejdspartnere.

Ændringer af Persondatapolitikken

Vores persondatapolitik kan ændres fra tid til anden så ledes at den altid er tidssvarende. Eventuelle ændringer af denne persondatapolitik angives på vores hjemmeside eller i visse tilfælde fremsendes på mail.

Version

Dette er HauCon A/S Persondatapolitik, og senest ændret: 29-06-2018