Levering

Uanset hvordan dine varer skal leveres bestræber vi os altid på at kunne efterkomme dine ønsker bedst muligt. Vi prioriterer højt, at alt fragt fra HauCon foregår som planlagt og efter bedste fordel for dig som kunde.

Daglig fragt fra HauCon

Vi sender som standard vores lagervarer med Danske Fragtmænd, som tager udgangspunkt i og bestræber sig på at levere vores varer fra dag-til-dag eksklusive weekender og helligdage.

Varerne vil blive leveret i løbet af dagen. Ønsker man levering på et bestemt tidspunkt kan dette lade sig gøre for et ekstra fragtgebyr.

Vi kan sende varer fra lageret samme dag ved bestilling; mandag-torsdag kl. 07.00-14.00 og fredag kl. 07.00-13.00.

Er du i tvivl om din forsendelse er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Den daglige bytur

Vi har tre biler til rådighed til hver dag at kunne levere varer til kunder og byggepladser i Århus og omegn.

Vi lægger vægt på, at denne service er både fragtfri og fleksibel med forbehold for bilernes tilladte kapacitet.

Byturen har som udgangspunkt afgang om formiddagen medmindre andet er aftalt.

Specielle produktions – og skaffevarer

Har du bestilt varer, som ligger uden for vores produktsortiment, vil disse som oftest blive sendt direkte fra vores leverandør til den ønskede leveringsadresse.

Vi har et godt samarbejde med vores leverandører og speditører, så vi er i stand til at følge varens gang og være behjælpelige, hvis du skulle være i tvivl om din forsendelse.

 

Afhentning

Du er altid velkommen til at komme forbi vores lager i Lystrup og selv afhente dine varer. Vores lagermedarbejdere hjælper gerne med pålæsning og en kop kaffe.

Du kan afhente varer hos os mandag-torsdag kl. 07.00-16.00 og fredag kl. 07.00-15.00.

Er du forhindret i at afhente dine varer indenfor vores åbningstid, kan vi sætte varerne udenfor porten efter aftale. Dette vil ske på eget ansvar.