Nyt hovedkontor til KPMG

4. november 2012

KPMG bygger igen, nu bygger de nyt hovedkontor ved Flintholm station på Frederiksbjerg. Deres kontor kommer til at ligge på ”revygrunden” imellem Dirch Passers allé og metroen. Det er et stort byggeri på 55.555 m² som bliver fordelt på 7 etager.

Der bliver en kælder på 2 etager hvor de vil blive benyttet til parkering.
På gadeplan vil der blive 1300 m² til butikker så vi vil alle få glæde af det. Resten af bygningen vil blive brugt som kontorer til KPMG.

Bygningen er tegnet af 3XN og bygningen kommer til at være 3 sammenhængende bygninger med gangbroer imellem hvor den længste bliver 25 m. Det er MH Højgaard som står for byggeriet og udover står de også for alt ang. konstruktioner, kloak, el- og vvs-installationer og miljø- og geotekniske undersøgelser

De er blevet tildelt GreenBuilding certifikatet bla. fordi på selve byggepladsen er der blevet gjort nogle tiltag hvor alle deres skurvogne er el-besparende og vandbesparende. De er blevet tildelt GreenBuilding certifikatet fordi strømforbruget er 25% mindre end lovkravet.

HauCon A/S har været inde over byggeriet hvor vi bla. har leveres en stor mængde EXM 715 svindfri flydemørtel, vinter som anvendes til understøbning med lagtykkelse på 15-100mm og kan anvendes helt ned til -10 °C. Plus en stor del standartvarer.