Tillykke til vinderen af In-situ Prisen 2019

2. april 2019 - nyheder

Vinderen af in-situ-prisen 2019 er fundet og HauCon ønsker et stort tillykke til Besøgscenter Hammershus, som meget velfortjent løb med prisen.

Besøgscenter Hammershus er et enestående byggeri, hvor rå beton og natur komplementerer hinanden på smukkeste vis, og helhedsoplevelsen er helt unik. Arkitekterne på byggeriet har blandt andet tegnet et tag, som lægger sig i forlængelse af det bakkede landskab omkring Hammerhus. Det er med til at fremhæve den landskabelige oplevelse for de besøgende ved at underspille selve byggeriets fremtoning.

Du kan læse meget mere om Besøgscenter Hammerhus her.

Hos HauCon er vi meget stolte af og beærede over at have været blandt de fire nominerede til In-situ Prisen 2019, som udover HauCon bestod af vinderen Besøgscenter Hammershus, Trekroner Kirke i Roskilde og Cityringen i KBH. Det har været et utroligt fornemt selskab af have været i – vi føler, at vi har danset med de helt tunge drenge ?.

In-Situ Prisen bliver hvert andet år uddelt til firmaer eller personer, som har stået for unikt arbejde i in-situ beton (pladsstøbt beton), og som har udfordret materialets formbarhed og potentiale. Prisuddelingen blev i år afholdt på Dansk Arkitektur Center, den 28. marts 2019.

Hos HauCon byder vi alle entreprenører, arkitekter eller andre interesserede velkomne i vores domicil. Vi byder gerne på en kop kaffe og en inspirationstur rundt i vores bygning, hvor vi kan præsentere vores beslutninger om brugen af in-situ beton – både muligheder og udfordringer.