Pressemeddelelse: HauCon flytter

10. januar 2018 - nyheder

English version

HauCon A/S flytter i ny og større bygning i løbet af første kvartal af 2018.

Flytningen sker som et resultat af positiv vækst, hvor ansættelser af flere dygtige medarbejdere har givet os pladsmangel i den gamle administrationsbygning. På lageret har væksten ligeledes sat et godt pres på både logistik og struktur.

For at kunne opretholde vores høje servicegrad og kvalitetsniveau, og for til stadighed at yde den bedst mulige service til vores kunder, er flytningen til større og bedre faciliteter en nødvendighed.

”I år er det 30 år siden, at vi startede HauCon. Vi er meget stolte af HauCons udvikling, som alle vores samarbejdspartnere har stor del i. De har bidraget til udviklingen, fordi de er kommet med input, og det har gjort os stærkere. Flytningen er også en del af vores strategi om at forblive entreprenørbranchens og elementfabrikkernes foretrukne partner. Det kræver nye produkter og løsninger, og at vi er først på markedet med dem. De nye faciliteter giver os rig mulighed for at efterleve dette”, udtaler Jan Haugaard, Ejer og Direktør.

Den nye bygning er tegnet af det aarhusianske arkitektfirma Gudnitz, Krabbe og Vang, og er bygget som et referencebyggeri. Det betyder, at vi har anvendt mange af vores egne produkter i byggeriet, og selve administrationsbygningen er støbt i in-situ beton.

Bygningen ligger blot 200 meter længere henne ad vejen fra den gamle bygning, og den nye adresse bliver Lægårdsvej 30, 8520 Lystrup. Vi er meget glade for at blive i Lystrup som – udover at være et godt nærområde – ligger praktisk tæt på E45-motorvejen.

Vi håber på, og ønsker os en uproblematisk flytning, men vi er også realistiske i forhold til de udfordringer, det kan give at flytte en hel virksomhed. Derfor håber vi på, at alle kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere vil bære over med os i flytteperioden.

Lageret flytter ultimo januar og administrationen ultimo februar. Pr. 1. marts 2018 ændres vores adresse til Lægårdsvej 30, 8520 Lystrup. Alle andre informationer forbliver uændret.

Den gamle bygning samt lagerfaciliteter på Lægårdsvej 19, som vi har været utrolig glade for at bo i, er solgt og overtages af de nye ejere til marts 2018.

Yderligere oplysninger om flytningen kan indhentes hos:

Jan Haugaard

Ejer og direktør, HauCon Danmark

Mobil: +45 40104400

Mail: jhs@haucon.dk