HauCon er fyldt 30 år – det skal fejres!

25. april 2019 - nyheder

 

I august 2018 var det 30 år siden at far og søn, Per og Jan Haugaard, grundlagde familievirksomheden HauCon A/S. Dette blev gjort i små lokaler og med få ansatte.

I dag er HauCon en af Nordens førende distributører af specialprodukter og tekniske løsninger til entreprenørbranchen og elementfabrikker. HauCon har afdelinger i både Danmark, Norge, Sverige og Finland – og medarbejderantallet er vokset til over 100 på nordisk plan.

Grundet vores byggeri af nye lagerfaciliteter og nyt kontor i Danmark, valgte vi dog at udskyde fejringen til 2019 – men milepælen i HauCons historie skal markeres og fejres – intet mindre!

Fredag d. 24. maj fra kl. 13.00-16.00 afholder vi således reception for kunder, leverandører og samarbejdspartnere samt venner af huset, hvor vi serverer lækker tapas fra CanBLAU. Her er også en god mulighed for at se vores nye bygning, og få en rundvisning. Adresse: Lægårdsvej 30, 8520 Lystrup.

I anledningen af vores jubilæum tillader vi os derfor også at lukke ned for vores ekspedition kl. 12.00 fredag d. 24. maj, så vi alle kan fejre HauCon sammen.

Har du/I lyst til at deltage i receptionen, så er du/I mere end velkomne! Send blot en mail til Helle Trads på ht@haucon.dk, så sikrer vi os, at vi ikke løber tør for drikkevarer 🙂

Vi glæder os til at se dig/jer til en hyggelig eftermiddag!