Vintermåtter i bedre kvalitet

22. november 2021 - nyheder

Kan du huske vinteren sidste år?

Det kan vi! Og det er ikke én, vi lige glemmer. Vinteren sidste år var nemlig kold og i en lang periode havde vi frost. Det forstyrrede arbejdet på byggepladserne, og forsinkede fremgangen flere steder.

Vi oplevede en kæmpe efterspørgsel på vinterprodukter – især de populære vintermåtter var i høj kurs, og det forstår vi godt.

Vintermåtterne er nemlig et genialt hjælpemiddel på byggepladserne i de kolde måneder, da de har flere anvendelsesmuligheder.

Vores vintermåtte-leverandør har siden sidste år investeret i et nyt produktionsanlæg, som gør tilblivelsen af vintermåtterne endnu mere solid.

Hele 78% af isoleringsmaterialet i måtterne er lavet af fibre fra granulerede plastflasker, hvilket understøtter byggebranchens fokus på mere bæredygtighed i materialerne fremadrettet. Derudover har måtterne fået integreret små huller i kanterne, hvor kun luft kan komme ind – og ud! Det er med til at medisolere – men bliver presset ud under transport, som på den måde minimerer både fyldplads og transportomkostninger.

Vinteren i år?

Vi kan aldrig spå om vintersæsonen, men frosten er d.d. allerede sat ind.

Hvis du vil holde kadencen i byggeriet og arbejde effektivt gennem vinterperioden, så kan det godt lade sig gøre – der skal blot en smule planlægning til.

Du kan med fordel have øje for nedenstående:

  1. Sørg for at dække dit arbejde til om aftenen, sådan at du hurtigt kan komme i gang om morgenen. Især nystøbte fundamenter, mure-, jord- og andet støbearbejde er vigtigt at beskytte mod kulde. Snesejl eller vintermåtter er nemme at arbejde med – og lette at fjerne næste morgen.
  2. Beskyt rør mod frost. Det er dejligt at kunne få et glas vand eller varm kaffe – og skylle ud i toilettet med rindende vand.
  3. Vær opmærksom på at anvende olier og mørtler, der er vinterhårdføre og kan klare minusgrader.
  4. Dæk mørtler og olier til – evt. med en termohætte der er speciallavet til de paller, hvorpå de er opbevaret.

Og husk endelig din egen påklædning! Det er nu, de lange underbukser skal frem 😉

I brochuren herunder har vi samlet et lille overskueligt udvalg af vinterforanstaltninger.

Har du spørgsmål, så er vi heldigvis kun et kald på tlf: 86 22 93 93 væk.