Vi søger ny kollega

Brænder du for at yde den absolut bedste kundeservice, selvom hverdagen er travl, kan du rådgive vores kunder i deres køb, så de får en god oplevelse, og trives du i et uformelt miljø, hvor vi har en frisk omgangstone? – Så har vi stillingen til dig.

Vi har travlt i HauCon A/S og ønsker at udvide teamet i vores interne salgsafdeling, hvorfor vi søger en erfaren salgsassistent. Du vil, i tæt samarbejde med dine kollegaer i hele organisationen, komme til at beskæftige dig med:

 • Intern back-up for ekstern kollega
 • Ordrebehandling – køb og salg
 • Generel kundeservice
 • Projektstyring
 • Booking af transport
 • Tilbuds- og samhandelsaftaler
 • Diverse ad hoc opgaver

Arbejdet medfører en stor del telefonisk kundekontakt, og det er derfor vigtigt, at du besidder gode kommunikationsevner.

Om dig:

 • Du har et indgående kendskab til det at arbejde i en salgsafdeling og det at yde én i særklasse god kundeservice med et smil i stemmen, når du betjener vores kunder
 • Du kan bevare roen og arbejde struktureret og selvstændigt i en hverdag med mange forskelligartede opgaver
 • Du skal evne og have lysten til at sætte dig ind i vores produktsortiment, og har du erfaring fra byggebranchen er det en fordel
 • Du har gerne erfaring med brug af Microsoft Dynamics NAV, alternativt et andet ERP-system, og samtidig er du en erfaren bruger af Microsoft Office
 • Derudover skal du kunne begå dig på engelsk, og kan du tysk og skandinavisk, er det en fordel – men ikke et krav

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde dig en afvekslende fuldtidsstilling i en sund virksomhed, hvor der er en fri tone og ”højt til loftet”. Du tilbydes en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring med mere.

Du får en grundig oplæring og god back up fra dygtige og engagerede kollegaer. Der vil blive lagt stor vægt på personlige egenskaber, da du vil indgå i et meget uformelt, dynamisk og socialt team, hvor vi har fokus på at arbejde efter vores værdier: kompetence, troværdighed og fleksibilitet. Den daglige arbejdsgang vil foregå på vores kontor i Lystrup.

Om HauCon:

HauCon A/S er grundlagt i 1988 og er i dag en af Nordens førende leverandører af specialprodukter og tekniske løsninger til entreprenørbranchen og elementfabrikker. Vores position kan tilskrives vores vellykkede strategi om at opfylde vores kunders individuelle behov.

Vores forretning bygger på vores værdisæt. Filosofien er at levere værdibaserede og gennemtænkte løsninger samt serviceydelser, der hjælper vores kunder til gode projektløsninger. Gennem vores høje service- og rådgivningsniveau skaber og opretholder vi tætte relationer til vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Via nytænkning og indgående markedskendskab udvikler vi optimale og professionelle løsninger. HauCon-gruppen er i dag repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige samt Finland og beskæftiger over 100 medarbejdere.

Jobbet er med tiltrædelse snarest muligt, og der vil løbende blive indkaldt til samtale, så send din ansøgning inkl. CV til job@haucon.dk.

For mere information eller spørgsmål, skriv venligst til job@haucon.dk