Copenhagen Towers i Ørestaden

1. november 2012

Projekt

Tanken omkring Copenhagen Towers, som blev bygget i den nye københavnske bydel Ørestaden, var at det skulle blive centrum for handel, hotel og erhvervsliv, som vi så det med det tidligere World Trade Center i New York. Det er fra dette koncept, at Conpenhagen Towers blev inspireret. I bygningen er der bl.a. butikker, liberale erhverv, hotel, konferencecenter m.m. fordelt på ca. 87.000 m². E. Pihl & Søn A/S var hovedentreprenør på dette Co2 neutrale byggeri.

Arkitekter

Copenhagen Towers er tegnet af danske Dissing og Weitling samt Norman Fosters tegnestue i London. Det er opført af Sjælsø Gruppen og med Midtconsult som rådgivende ingeniører.

HauCon leverede

Projektet forløb over 2 år fra 2007 – 2009. I denne periode leverede HauCon A/S en lang række produkter til byggeprojektet. Udover alle vores standardartikler, som Al-lister, Distans, Bindetråd osv. leverede vi også en del specialprodukter. Herunder kan nævnes specialskåret neoprenplader og Recostal 1000 med Kondoma. Recostal 1000 med kondoma er en trapezprofileret metalplade til brug i støbeskel, denne type har desuden monteret et ekspanderende fugebånd med forsinket ekspansion.