Prisstigning på Soudafoam SMX

31. januar 2017 - nyheder

Kære kunde

Som vores værdsatte kunde ser vi os nødsaget til at informere om nogle uventede prisændringer i markedet. I løbet af den seneste tid har vores leverandør gennemført betydelige stigninger i prisen på vores Soudafoam SMX skum. Dette er pga. prisstigninger på råvarer og emballage fra deres råvareleverandører. Som du nok har hørt eller læst i pressen sker det som følge af en kombination af omstændigheder, og der både er, og vil, derfor være en mangel på en række centrale råvarer.

Især på markedet for isocyanater (MDI – en af de grundlæggende råmaterialer for polyurethanskum og klæbende skum i aerosolbeholdere) en kombination af fabrikkers nedlukninger grundet miljøspørgsmål (KINA) og ulykker (BASF, Evonik, Covestro og andre) har resulteret i en situation med force majeure.

Alt dette betyder desværre en øjeblikkelig prisstigning for HauCon. Vores leverandør har været nødsaget til at acceptere dette, for fortsat at kunne levere Soudafoam SMX skum. Karakteren af denne prisstigning er langt over det normale niveau, men en nødvendighed.

HauCon vil fortsat gerne hjælpe vores kunder som bruger dette produkt, og prisstigningen på 11% vil derfor først træde i kraft pr. 1. maj 2017.

For yderligere information – kontakt os endelig på telefon +45 86 22 93 93 eller info@haucon.dk.

Privat: Soudafoam SMX

Privat: Soudafoam SMX

Se mere