HauCon med i Eurostars workshop

23. juni 2014 - nyheder

eurostars

Onsdag d. 18.06.2014 deltog HauCon i InnovationsAgenternes Eurostars workshop, som blev afholdt på Teknologisk Institut i Aarhus.
Eurostars er et forsknings- og innovationsprogram, der samfinansieres af EU og 33 europæiske lande. HauCon har gennem de sidste 3 år deltaget i dette program, med henblik på at udvikle nye og forbedrede cementbaserede afstandsklodser til indstøbning i betonkonstruktioner, med særlig fokus på større anlægsprojekter. De nye afstandsklodser skal sikre en forbedret vedhæftning til den omkringværende beton. På denne måde forhindres / forsinkes udviklingen af korrosion på den bagvedliggende armering, hvormed konstruktionens levetid forlænges og kostbare reparationer undgås.

Formålet med workshoppen var at dele ud af viden og erfaringer omkring Eurostars til andre SMV’er (små- og mellemstore virksomheder), som måske kunne tænke sig at deltage i programmet på sigt.
Næste ansøgningsfrist er d. 11.09.2014, og efter tre foredrag (hvoraf HauCon præsenterede det ene), tog vi hul på individuelle vejledninger til de fremmødte, hvilket rigtig gav blod på tanden.
Vi siger tak til InnovationsAgenterne for et godt og konstruktivt initiativ, som vi er stolte over at være en del af.